Litter A

Erand Baileys Cream 


Erand Baileys Cream Erand Baileys Cream

Sherabill Jezabeel

Newbourne Go For Gold
Sherabill Playboy
Erand Alice In Wonderland 
Sun Dan Snowball
Erand Black Man In Black 
Erand Belly Dancer
Erand Captain Cuddle A Noodle 
Erand Crest Dream Comes True
Erand Crest Dream Girl
Sherabill Playboy
Sherabill Jezabeel 
Erand Baileys Cream 
Salemi Max
Erand Captain Cute Face

Kínai meztelen kutya standard (FCI)

A kínai meztelen kutya képes standardja. Írta: Judy Horton (All Breeds judge) a VicJudge's website ( Australia) számára. A fogakról és a szőrzetről a leírást Lorraine Chippindale – Chinaroad készítette.

an-image

Sokan úgy vélik, hogy a meztelen kutyák csak az emberi agy szüleményei, az emberi kéz alkotta kopasznak őket. Valójában a természetben megtalálhatóak voltak, az ember csak később alakította tovább őket az elképzelései szerint.


Read more...
an-image

A kínai meztelen kutya szőrös változata sokak számára ismeretlen pedig ők is hozzájárulnak a fajta különlegességéhez. Eleganciájukkal, szépségükkel teljesen lenyűgöznek...


Read more...

Egy tenyésztőnek nem csak az a feladata, hogy küllemben szép kutyákat hozzon létre, amelyekkel számtalan champion címet érhet el, sokkal fontosabb a fajta egészségének a megőrzése, és az hogy természetükben is olyan kutyákat tenyésszen, amelyek méltón megállják a helyüket a ringen kívül is a mindennapi életben.


Read more...
an-image

A kínai meztelen kutyák színvilága gazdag. Minden szín és szinkombináció, beleértve a több vagy egyszínű kutyákat, pöttyösöket és háromszínűeket is elfogadott. Az árnyalatok az egész világostól a sötétig változhatnak...


Read more...